គេហទំព័រវិជ្ជាធ្វើម្ហូបនិងបង្អែម គឺបង្កើតឡើងក្នុងគោលបំណងចែករំលែកនូវចំណេះដឹងក្នុងការធ្វើម្ហូបនិងបង្អែមដល់បងប្អូនសុភាពនារីទាំងឡាយដែលខ្វះខាតនូវជំនាញមួយនេះ និងជាពិសេសសំរាប់បងៗដែលនឹកមិនឃើញថាត្រូវធ្វើម្ហូបអ្វីដើម្បីអោយប្លែកសំរាប់គ្រួសារ។ សូមអរគុណ
Friday, August 7, 2015
បបរសណ្តែកខ្មៅដូងខ្ចី
គ្រឿងផ្សំ៖
ចំណិតដូងខ្ចី អង្ករតំណើប សណ្តែកខ្មៅ ស្ករ អំបិល ខ្ទិះដូង។
វិធីធ្វើ៖
១- ត្រាំសណ្តែកខ្មៅ ៥-៦ម៉ោង មុនយកស្ងោរ។ ពេលស្ងោរ ដាក់អំបិលបន្តិច រំងាស់អោយផុយ ទើបលាងសម្រស់ អោយស្រស់ទឹក ទុកមួយអន្លើ។
២- ពូតខ្ទិះដូង យកខ្ទិះដើមទុក រំងាស់ខ្ទិះចុងដៃអោយឆ្អិន ទើប ដាក់អង្ករតំណើបចូល រំងាស់ រហូតដល់បែកគ្រាប់អង្ករ ទើបចាក់សណ្តែកចូល។
៣- បង់ស្ករ អំបិល ភ្លក្សថែមថយ តាមចំណូលចិត្ត រួចទើបបង់សរសៃដូងខ្ចី ដាំអោយពុះ ហើយលើកចុះពីភ្លើង។
៤- យកខ្ទិះដើម ទៅដាំអោយពុះ ទើបលើកទុកអោយត្រជាក់។
៥- ពេលដួសបបរបរិភោគ ត្រូវច្រូចខ្ទិះដើម ចូលបន្តិច ដើម្បីអោយឈ្ងុយ។
អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.