Friday, August 7, 2015

បង្អែ​មប​បរ​ត្នោ​ត


គ្រឿ​ងផ្សំ​ :
- ត្នោ​ត ៥​​ គ្រាប់ ​(សាច់​​ទន់) ​ចិត្ត​ជាចំណិតៗ
- អ​​ង្ករដំណើប​​ ១ ចានច​​ង្កឹះពេញ​លាងឲ្យ​ស្អាត
- ស្ក​​រត្នោត ២​០​០ ​ក្រាម
- អំ​បិ​​ល ១ ស្លា​ប​ព្រា​កា​ហ្វេ
វិធី​ធ្វើ:
- មុ​នដំ​បូង​​ត្រូវដាក់ទឹក និ​ងអង្ករដំ​ណើបក្នុ​ងឆ្នាំង​ដាំជា​មួយ​គ្នាឲ្យ​​ពុះ ប​ន្ទាប់​មកដា​ក់អំបិល​​ និង​ស្ករត្នោត​ចូល។
 បន្ទា​ប់ពី​នោះម​កនៅ​ពេល​ដែល​​ពុះត្រូវ​ដាក់​​ត្នោតចូលទុក​មួយ​ពុះប្រ​​ហែលជា ២​ ទៅ ៣ នា​​ទីជាការ​ស្រេច។

+ វីធីធ្វើ​ ខ្ទិះដូ​ងឲ្យឈ្ងុ​យឆ្ងា​ញ់ 
ខ្ទិះដូ​ង ១ ចា​នគោម​ធំ, ស្ករស ២​ ស្លាបព្រាបា​យ, ​អំបិល ១​ ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ​​ម្សៅមី ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ ដា​ក់ចូលទៅ​ក្នុងឆ្នាំងរួ​ចហើ​យកូរវាឲ្យ​រលាយ យ​កទៅដាក់លើ​ភ្លើងកូ​របន្ត​​ទៀត​ឲ្យពុះហើយរា​​ងខា​ប់ ទុក​ដាក់​ពេល​​ដួស​ញាំ។

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.